CERITA SEBENAR SUAMI CURANG – KEKASIH BUDAK FORM 3

By | February 12, 2017

Viral di laman sosial facebook apabila seorang isteri yang bernama Nurul Hidayu meluahkan perasaannya yang mengatakan bahawa suaminya curang dengannya. Dikatakan, suaminya berkasih dengan budak form 3 dan melakukan seks bersama gadis tingkatan 3 itu di atas katil mereka.

Walaubagaimanapun, si suami telah membuat laporan polis kerana mendakwa isterinya telah memfitnahnya akan hubungannya dengan gadis form 3 itu.

MyNewsHUB telah mendapatkan keterangan daripada lelaki itu sendiri yang bernama Muhamad Kasiren.

“Apa yang dia tulis itu tidak betul. Lagi-lagi fitnah mengenai kami sudah menjalinkan hubungan seks.

“Saya akui bercinta dengan dengan dia. Tapi hanyalah sekadar suka-suka selepas saya tertekan mengalami masalah rumah tangga.

“Saya berkawan dengan perempuan itu pun, saya jumpa dengan emaknya minta izin. Bukan main angkut bawa ke mana-mana. Saya juga bukan kaki perempuan seperti yang didakwa”

“Sepanjang kahwin, saya jadi babu (orang suruhan) dan selalu kena marah. Dia juga ikat saya hingga menyebabkan saya hilang kawan-kawan dan keluarga. Dia maki emak saya ‘binatang’.

“Lama saya tahan dengan kelakuan biadapnya hingga perasaan cinta saya berubah. Saya stres terpaksa hidup dengannya.

“Pendek kata, hubungan kami sudah mengalami masalah sejak awal perkahwinan lagi. Banyak lagi aibnya, namun lebih baik saya simpan dan merahsiakannya”

 

 

 

Recent search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *